Application

The application period is now OPEN!

Vad roligt att du är intresserad av att ansöka till M-verkstan! Hit är alla välkomna att ansöka, oavsett vilket program du läser på Linköpings Universitet. Inga tidigare erfarenheter eller förkunskaper inom metallarbete krävs, det viktiga är att du har ett driv och intresse för att lära dig. Vi i M-verkstan drivs av att skapa själva och att hjälpa andra att skapa!

När du är med i M-verkstan kallas du för verkare. Som verkare är du med och håller i våra öppethållanden på tisdagar och torsdagar, du är med som handledare på motormekslaborationer och du är med varje vecka på vårt föreningsmöte. Att vara verkare innebär även att du får tillgång till M-verkstan under A-husets öppettider.

För att söka till M-verkstan så fyller du i ansökningsformuläret nedan där vi vill att du skriver en kort text om dig själv. Du får utforma den hur du vill men följande grejer är en fördel att ha med.

Namn, program, klass och LiU-ID.

En mejl och telefonnummer som vi kan kontakta dig på.

Vi vill lära känna dig! Att skriva om sig själv är lättare sagt än gjort, därför kommer här lite exempel på vad du kan skriva om.

Varför intresserar M-verkstan dig?

Tidigare erfarenheter av kreativa arbeten/projekt, stora som små!

Vad är viktigt för dig när du jobbar tillsammans med andra i grupp?

Har du någon idé eller projekt som du skulle vilja förverkliga i M-verkstan?

Vad tror du att du kan bidra med till M-verkstan?

Har du något övrigt som kan vara bra att veta för oss?

Känner du någon i M-verkstan?

Har du någon spännande/oväntad egenskap?

Har du några frågor får du gärna kontakta oss via mejl, kontakt@m-verkstan.se, eller via våra sociala medier. Vill du träffa oss och se hur vi har det i M-verkstan är du välkommen in på ett av våra öppethållande. Öppethållandena är tisdagar och torsdagar 17.00-21.00.

När ansökningsperioden är slut kommer du att få ett mejl av oss med information kring fortsättningen av rekryteringsprocessen. 

Varmt välkommen till M-verkstan, en skaparmiljö för alla!

Application form

    en_GB